Schell Gergely

Pszichológus, tanácsadó szakpszichológus, pár-és családterapeuta

Bejelentkezés egyéni megbeszélés alapján

Rendelési idő: csütörtök, 9-15 óra között.

jo-email [email protected]

  Kapcsolatfelvétel
  2011-ben az ELTE-n szereztem pszichológusi diplomámat. 2016-ban ugyanitt tanácsadó szakpszichológus lettem. 2017 óta pár- és családterapeuta vagyok.

  Három évig dolgoztam a paksi pedagógiai szakszolgálatnál, nevelési tanácsadóban. Egyéni és családi esetek mellett iskolapszichológiai és pályatanácsadói munkát is végeztem. Ezután közel öt évig a rendvédelemben segítettem a szervezet és a dolgozók munkáját pszichológiai tanácsadással, tréningekkel, előadásokkal. Jelenleg Budapesten és Szekszárdon végzek egyéni tanácsadást és családterápiát, a Pécsi Tudományegyetemen pedig tanácsadást tanítok.

  Tanácsadói munkám során személyközpontú és folyamatszempontú szemléletben dolgozom. Vallom, hogy a hozzám forduló kliensek tudják legtöbbet a problémáikról, én pedig csak kíváncsian és együttérzőn végigkísérem őket a megoldáshoz vezető úton. Arra törekszem, hogy nyitott legyek a kliensek valóságára. Mindennapos tapasztalatom, hogy az egészséges emberek és szervezetek is fejlődhetnek a pszichológiai folyamatok segítségével.

  A rendszerszemléletű családterápián belül az úgynevezett eklektikus szemléletben dolgozom, azaz több bevált irányzat eszköztárából és elméletéből merítek. Szívesen foglalkozom párkapcsolati konfliktusokkal, házassági krízisekkel, családi elakadásokkal és a fejlődés, előrelépés segítésével.

  Konzultáció keretei között pszichiátriai szempontból egészséges embereket várok. A konzultáció nem egészségügyi gyógyító tevékenység, nem pszichoterápia.

  Kérem, hogy emailben küldjék el bejelentkezésüket.