Schell Gergely

Pszichológus, tanácsadó szakpszichológus, pár-és családterapeuta jelölt

Bejelentkezés egyéni megbeszélés alapján

Rendelési idő: péntek 17.00-21.00 között

logomakr_9fvngh  +36 70 284 0345

jo-email schell.gergely@thyris.hu

2011-ben az ELTE-n szereztem pszichológusi diplomámat. 2016-ban ugyanitt tanácsadó szakpszichológus lettem. 2010 óta képződöm a Magyar Családterápiás Egyesületnél.

Két évig dolgoztam pedagógiai szakszolgálatnál, nevelési tanácsadóban. Egyéni és családi esetek mellett iskolapszichológiai és pályatanácsadói munkát is végeztem. Jelenleg egy állami szervezet dolgozóinak pszichés jóllétét támogatom változatos eszközökkel a magánrendelés mellett. A munkán túl fotózni, kirándulni és új dolgokat kipróbálni szeretek.

Vallom, hogy a hozzánk forduló kliensek tudják legtöbbet a problémáikról, mi pedig csak kíváncsian és együttérzően végigkísérjük őket a megoldáshoz vezető úton. Arra törekszem, hogy nyitott legyek a kliensek valóságára. Úgy gondolom, hibáink és kudarcaink is részét képezik a változási folyamat megértésének és magunk javára fordításának.

A rendszerszemléletű családterápián belül az úgynevezett eklektikus szemléletben dolgozom, azaz több bevált irányzat eszköztárából és elméletéből merítek. Szívesen foglalkozom párkapcsolati konfliktusokkal, házassági krízisekkel, családi elakadásokkal és a fejlődés, előrelépés segítésével.