Schell Gergely

Pszichológus, tanácsadó szakpszichológus, pár-és családterapeuta

Bejelentkezés egyéni megbeszélés alapján

Rendelési idő: péntek 17.00-21.00 között

logomakr_9fvngh  +36 70 284 0345

jo-email schell.gergely@thyris.hu

2011-ben az ELTE-n szereztem pszichológusi diplomámat. 2016-ban ugyanitt tanácsadó szakpszichológus lettem. 2010 óta képződöm a Magyar Családterápiás Egyesületnél, pár-és családterapeuta vagyok.

Két évig dolgoztam pedagógiai szakszolgálatnál, nevelési tanácsadóban. Egyéni és családi esetek mellett iskolapszichológiai és pályatanácsadói munkát is végeztem. Jelenleg egy állami szervezet dolgozóinak pszichés jóllétét támogatom változatos eszközökkel a magánrendelés mellett. A munkán túl fotózni, kirándulni és új dolgokat kipróbálni szeretek.

Vallom, hogy a hozzánk forduló kliensek tudják legtöbbet a problémáikról, mi pedig csak kíváncsian és együttérzően végigkísérjük őket a megoldáshoz vezető úton. Arra törekszem, hogy nyitott legyek a kliensek valóságára. Úgy gondolom, hibáink és kudarcaink is részét képezik a változási folyamat megértésének és magunk javára fordításának.

A rendszerszemléletű családterápián belül az úgynevezett eklektikus szemléletben dolgozom, azaz több bevált irányzat eszköztárából és elméletéből merítek. Szívesen foglalkozom párkapcsolati konfliktusokkal, házassági krízisekkel, családi elakadásokkal és a fejlődés, előrelépés segítésével.