Tillmann Lili Eszter

Pszichológus, pár-és családterapeuta, pszichodráma asszisztens

Bejelentkezés egyéni megbeszélés alapján

 

Rendelési idő: egyéni megbeszélés alapján

logomakr_9fvngh +36 30 3539 445

jo-email tillmann.lili@thyris.hu

Tillmann Lili Eszter vagyok, pszichológus, pár-és családterapeuta, pszichodráma asszisztens. Pszichológus mesterdiplomámat az angliai University of Surrey egyetemen szereztem.

2010 óta foglalkozom pár- és családterápiával, munkám során különböző szociokulturális hátterű párokkal, családokkal dolgoztam már. Szakmai gyakorlatomat a Heim Pál Gyermekkórház Mentálhigiénai Ambulanciáján végeztem 2013-ban, ahol különböző mentális vagy pszichiátriai betegségekben szenvedő gyermekekkel és családjaikkal foglalkoztam.

Jelenleg főállásban családterapeutaként dolgozom egy budapesti gyermekvédelmi és családsegítő központban. Itt gyakran találkozom olyan családokkal, ahol pszichiátriai beteg is van a családtagok között, máskor akut párkapcsolati válságokat kell megoldani. Sok esetben kérik segítségünket a szülő-gyermek kapcsolat javításában, illetve gyermeknevelési- és magatartási problémák megoldásában.
Magánrendelésemben a hozzám forduló kliensek kommunikációs nehézségek feldolgozásában, párkapcsolati krízisek megoldásában (harmadik fél megjelenése a kapcsolatban, együtt maradás vagy különválás dilemmája stb.), illetve szexuális problémák feltárásában kérik szakértő közreműködésemet.

Terápiás szemléletem nagyban építkezik az élményközpontú irányzatra, a rendszerszemléletre, valamint az érzelmekre fókuszáló párterápiás megközelítésre.  Számomra a családterápiás munka intellektuális kihívás, melynek során úgy segítünk a családokon, hogy közösen, együtt gondolkodva, élményközpontú technikákat is használva jutunk a probléma mély megértéséhez, majd megoldásához.