Dr. Csapodyné Salamon Erzsébet

klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta, pár-és családterapeuta

Bejelentkezés egyéni megbeszélés alapján

Rendelési idő: csütörtökönként 14:00-19:00 között

logomakr_9fvngh + 36 30 525 4505

jo-email  [email protected]

1992 – ben szereztem pszichológus diplomát az ELTE Bölcsész karán. Négy év pszichiátriai osztályon végzett munka után egy Családterápiás és Családsegítő Központban dolgoztam hét évig. Közben hazai és külföldi szakembereknél családterápiás képzésben vettem részt.

1997-ben Felnőtt Klinikai és Mentálhigiéniai szakpszichológusi, 2004-ben pedig pszichoterapeuta és családterapeuta szakvizsgát tettem.

2000 óta a XII. kerületi Pedagógiai Szakszolgálatban dolgozok gyerekekkel és családjaikkal. Annak érdekében, hogy minél hatékonyabb módon tudjam a hozzám fordulókat segíteni több módszerben is tapasztalatokat szereztem, de munkámban kiemelt hangsúllyal van jelen a rendszerszemlélet. Szakmai identitásom meghatározó részévé vált és az egyéni esetvezetéseimet is ebben a szemléletben viszem. 2018-tól az érzelem fókuszú esetvezetésben képződök.

Fontos számomra a kiégés, a prevenció kérdése. Szívesen tanítom a hozzám fordulóknak a relaxációs és mindfulness technikákat.

Magánrendelésemre olyan egyéni klienst, párt vagy családot várok, akik kapcsolati nehézségekkel küzdenek, vagy szorongásos, önértékelési, pszichoszomatikus megbetegedésben szenvednek,  relaxációt tanulnának, vagy pszichológiai tanácsadásra, szülőkonzultációra van szükségük egy jobb egyensúly kialakításához.