Góth Erzsébet

Klinikai szakpszichológus, pszichodráma vezető, közgazdász-tanár

Bejelentkezés egyéni megbeszélés alapján

Rendelési idő: kedd 12.00-18.00, szerda 13.00-19.00

logomakr_9fvngh  + 36 30 970 9333

jo-email  [email protected]
 

  Kapcsolatfelvétel
  Klinikai szakpszichológus, pszichodráma vezető, közgazdász tanár vagyok, jelenleg a jungi analitikus irányban képződöm tovább.

  Kezdetekben a gazdasági szférában (Westel 900 Rt, Bank Austria), a nevelés területén (Oktatási Minisztérium, Országos Pedagógiai Intézet, középiskola, óvoda),végül a segítő szakmában (nevelési tanácsadók, pszichológiai szolgálat: www.lelekkor.hu)  szerzett tapasztalataim, továbbá a pszichodráma és jungi analitikus kiképzőim, munkatársaim arra tanítottak és tanítanak ma is, hogy a pszichológiai segítés nem csak munka, hanem egy olyan művészet, ahol a pszichológus az egész lényével kísérőül szegődik egy időre a segítséget kérő mellé. A közös út során szakmai alázattal, teljes figyelemmel, empátiával, elfogadással, kongruensen segíti páciensét, hogy újra visszataláljon elvesztett önmagához, kibontakoztassa rejtett erőforrásait,  helyreállítsa pszichés egyensúlyát.

  Ennek megfelelően, C. G. Jung  szellemi és szakmai elméleti keretrendszerében, dramatikus, kognitív és művészetterápiás  eszközök integrálásával dolgozom. A keleti módszereket (meditáció, légző-, és lazító gyakorlatok) is alkalmazok szükség esetén a terápiás munkám során (világnézeti, vallási minősítéstől mentesen).

  Egyéni gondozás keretében szorongás, depresszió, krízis, trauma feldolgozás  miatt kereshetnek meg.

  Gyermekes családok magatartás-, és teljesítmény problémák, szomatikus tünetek, nevelési gondok miatt fordulhatnak hozzám nevelési tanácsadásért.

  A serdülőkonzultáció  különösen az önértékelési problémáknál, krízis helyzetben tesz jó szolgálatot.  Ekkor a serdülő dönti el a szülő bevonásának idejét, mértékét.