Szőcs Janka

Felnőtt klinikai szakpszichológus jelölt, pár-és családterapeuta jelölt

Bejelentkezés egyéni megbeszélés alapján

Rendelési idő: hétfőn 18.00-21.00, szerda 8.00-10.00, péntek 8.00-12.00, 16.00-20.00

logomakr_9fvngh+36 30585 5077

jo-email  [email protected]

 

Szőcs Janka vagyok, felnőtt klinikai szakpszichológus jelölt, képzésben lévő családterapeuta. Pszichológusi diplomámat a Károli Gáspár Református Egyetemen szereztem, a klinikai szakpszichológusi képzést a Pécsi Tudományegyetemen végzem. Ezzel párhuzamosan a Magyar Családterápiás Egyesület keretein belül családterápiás szemléletben képződöm.

Szakmai tapasztalatomat pszichiátriai betegek nappali kórházában szereztem 2016 és 2021 között. Egyetemi tanulmányaim alatt önkéntesként dolgoztam itt, majd pszichológusi pozícióban lehetőségem volt pszichodiagnosztikában, csoportvezetésben és egyéni folyamatok vezetésében is tapasztalatot szerezni.

2021-től magánrendelés keretein belül dolgozom, illetve 2022 májusától a Cordelia Alapítvány csapatának tagjaként. Az alapítványi munkám keretein belül súlyosan traumatizált páciensek pszichés támogatását segítem.

A pácienseimmel folytatott munkám során fontosnak tartom a megtartó és bizalmon alapuló légkör kialakítását, amely segíti az aktuális nehézségek őszinte átbeszélését. Terápiás munkámat a pszichodinamikus szemlélet határozza meg leginkább, azonban képzésemből adódóan a rendszerszemléleten alapuló gondolkodás egyaránt fontos a számomra.

Munkámat szupervízió mellett végzem.