Both-Minya Annamária

felnőtt klinikai szakpszichológus jelölt

Bejelentkezés egyéni megbeszélés alapján

Rendelési idő: kedd 8:00-12:00, szerda 14:00-18:00, csütörtök 16:00-20:00

logomakr_9fvngh +36 30 565 7410

jo-email  [email protected]

 

Both-Minya Annamária vagyok, felnőtt klinikai szakpszichológus jelölt.

2019-ben végeztem a Pázmány Péter Katolikus Egyetem pszichológia mesterképzésén, majd 2020-tól kezdtem meg tanulmányaimat a Pécsi Tudományegyetem klinikai szakpszichológus képzésén, melyet jelenleg is végzek. 2016 és 2018 között végeztem el az autogén tréning relaxációs gyakorlatvezetői képzést, majd 2020-tól 2023-ig analitikusan orientált önismereti terápiába jártam. Munkámat jelenleg is analitikusan orientált szupervízió mellett végzem.

  Eddigi szakmai tapasztalataimat a civil szférában, egy szenvedélybetegeket és hozzátartozóikat segítő alapítványnál, valamint a magánellátásban szereztem.

 Munkám során leggyakrabban szorongásos, és hangulati panaszokkal, érzelem- indulat- és feszültségszabályozási nehézségekkel, szerhasználati problémákkal, kapcsolati, önértékelési és munkahelyi gondokkal, krízishelyzetekkel, valamint a szexualitást és a nemi szerepeket érintő problémákkal kapcsolatban fordultak hozzám, így ezen területeken szereztem elmélyültebb ismereteket.

  Dinamikus szemléletben dolgozom, mely abban mutatkozik meg, hogy hangsúlyt fektetek a tudattalan mozgatórugók megértésére, melyek viselkedésünket, viszonyulásmódjainkat befolyásolják. Emellett pedig legalább olyan fontosnak tartom, hogy pácienseimmel egy biztonságos, elfogadó és teherbíró terápiás kapcsolatot alakítsak ki, ami segít átvészelni az önismereti munka viszontagságait, és amiben egy másik ember szemén keresztül találkozhatnak újra önmagukkal. A verbális terápiás munkamódot a hozott problémától függően relaxációs technikákkal szoktam ötvözni.