Baboss-Dobsa Natália

képzésben levő pár-és családterapeuta

Bejelentkezés egyéni megbeszélés alapján

Rendelési idő: csütörtök 9.00-17.00

logomakr_9fvngh +36 20 226 7894

jo-email  [email protected]

Baboss-Dobsa Natália vagyok, 2014-ben végeztem védőnőként a Semmelweis Egyetemen. Ezt követően 8 éven keresztül Nógrád megyében dolgoztam hátrányos helyzetű családokkal. Ezen évek alatt sokat tágult a perspektívám, rengeteg tapasztalatot szereztem a különböző társadalmi-, szociális helyzetben lévő családok életéről. Jelenleg iskolavédőnőként dolgozom; pár-, és családterápiákat vezetek a Zsámbéki-medencében és Bicskén a Családsegítő és Gondozási Központban.

Családterápiás tanulmányaimat 2020-ban a Magyar Családterápiás Egyesület alapképzésével kezdtem meg, amit 2022. januárjában sikeres vizsgával teljesítettem. Ez idő alatt több terápiát is volt lehetőségem végig követni itt a Thyris Központban. 2021. júliusában részt vettem az Érzelem Fókuszú Terápia alapképzésén. (EFT EXTERNSHIP) Önismeretemet analitikusan orientált csoportterápiában mélyítettem.

Hiszek abban, hogy az emberek képesek a változásra, ezt a folyamatot igyekszem segíteni a családterápia eszközeivel. Nagyon közel áll hozzám az Érzelmekre Fókuszáló Terápia. Családanyaként tudom, hogy a kötődéselmélet alapú megközelítés remek iránytű kapcsolataink mélyebb megértéséhez. Szívesen dolgozom dramatikus, szimbolikus eszközökkel.
Többgyermekes családokban fellépő krízishelyzetekben, testvérkonfliktusok, párkapcsolati nehézségek, gyermekneveléssel kapcsolatos problémák esetén forduljanak hozzám bizalommal.