Bartók Blanka

felnőtt klinikai szakpszichológus jelölt

Bejelentkezés egyéni megbeszélés alapján

Rendelési idő: hétfőn 8.00-14.00 között, csütörtökön 8-11 között, pénteken 12.00-18.00 között.

logomakr_9fvngh+36 70 702 2270

jo-email  [email protected]

Bartók Blanka vagyok, felnőtt klinikai szakpszichológus jelölt. Pszichológusi diplomámat az Eötvös Lóránd Tudományegyetemen szereztem. A klinikai szakpszichológusi képzést a Pécsi Tudományegyetemen végzem. Emellett az Integrált Kifejezés- és Táncterápiás Egyesületnél csoportvezetőnek képződöm.

Szakmai tapasztalatomat egyrészt a Somogy Vármegyei Kaposi Mór Oktató Kórház Pszichiátriai és Addiktológiai osztályán eltöltött munkám során szereztem pszichiátriai betegekkel (2020-2021), ahol lehetőségem volt tapasztalatot szerezni a pszichodiagnosztikában, csoportvezetésben és egyéni folyamatok vezetésében. Másrészt az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet Hospice, COVID és Légzésrehabilitációs osztályán tüdőbetegek és onkológiai betegek pszichés támogatását végeztem (2021-2024).

 Munkám során fontosnak tartom, hogy kialakuljon egy közös párbeszéd, amiben együtt tudunk gondolkodni, rátekinteni az egyes megélésekre, eseményekre. Hiszek abban, hogyha van lehetőség egy adott helyzettel kapcsolatosan megvizsgálni gondolatainkat és megélni az érzéseinket, akkor tudatosabban tudunk jelen lenni saját életünkben és meghozni saját döntéseinket, megtalálni kapcsolódási módunkat. Hatékonyabban tudjuk mozgósítani erőforrásainkat és megküzdési kapacitásunkat, melytől megfelelőbben tudunk gondoskodni önmagunkról, alkalmazkodni a nehézségekhez és kiegyensúlyozottabban tudunk jelen lenni társas kapcsolatainkban. Munkámat szupervízió mellett végzem.