Kozlovsky Éva

Klinikai szakpszichológus, integratív gyermekterapeuta, pszichodráma asszisztens

Bejelentkezés egyéni megbeszélés alapján

 

Rendelési idő: kedd, péntek (egyéni megbeszélés alapján)

logomakr_9fvngh +36 30 552 7121

jo-email  kozlovsky.eva@thyris.hu

Klinikai szakpszichológus, integratív gyermekterapeuta, pszichodráma vezető jelölt vagyok.

Dinamikus, integratív szemléletben dolgozom, ami azt jelenti, hogy a gyakorlati, viselkedésterápiás módszerek mellett hangsúlyt kap a tünetek értelmezése, valamint háttérben álló összefüggések megértése. A probléma feltárását követően a reális célt közösen határozzuk meg a klienssel. A személyre szabott terápiás terv, az alkalmazott módszerek és technikák a kliens fejlődéséhez szükséges feltételeket teremtik meg.

Családok leggyakrabban nevelési, iskolai magatartási és beilleszkedési nehézségek, pszichoszomatikus tünetek, valamint életkori vagy családi krízisek kapcsán keresnek meg.

Felnőttek életvezetési problémákkal, családi, párkapcsolati nehézségekkel, pszichoszomatikus tünetekkel jelentkeznek, illetve önismeretük fejlesztésében szoktak segítséget kérni.

Gyerekekkel főként játékterápiás módszereket használok egyéni helyzetben. Serdülőkkel és felnőttekkel a verbális technikák kapnak nagyobb hangsúlyt. Csoportos formában a pszichodráma módszerét alkalmazom. Angol nyelven is vállalok eseteket.

Az ELTE Pszichológia szakán végeztem pszichológusként. A diploma megszerzését követően két évet Angliában éltem, ahol baleseti rehabilitáció területén dolgoztam. A gyermekklinikusi címet 2016-ban szereztem meg a Pécsi Tudományegyetemen. Az Integratív Terápiás Egyesület Gyermekterapeuta képzését 2015-ben fejeztem be. Pszichodrámát 2012 óta tanulok, a vezetői címet várhatóan 2018-ban fogom megszerezni.

Jelenleg a Semmelweis Gyermekgyógyászati Klinika egyik  krónikus osztályán dolgozom. Diagnosztikai és terápiás gyakorlatomat pedagógiai szakszolgálatnál szereztem. Iskolákban és óvodákban szűrővizsgálatokban, konfliktuskezelésben és edukációban vettem részt. Sportolókkal intézményi keretek között a teljesítményproblémákat célozva foglalkoztam.