Árvay Zsófia

Tanácsadó szakpszichológus, coaching pszichológus, integratív terapeuta, brainspotting szakember

Bejelentkezés egyéni megbeszélés alapján

Rendelési idő: online formában hétfő, kedd, csütörtök, péntek 9.00-18.00

logomakr_9fvngh  +36 20 220 4072

jo-email  [email protected]

Pszichológus vagyok. Az elfogadás, együttérzés és hitelesség eszméinek elköteleződve, traumatudatosan és rendszerszemléletben gondolkozom. Legfontosabb támaszom a kötődéselmélet; szakmai eszköztáramat ezen kívül a sématerápia, az integratív (hipno)terápia, a művészetterápia, és különböző testorientált terápiák határozzák meg.

2009-ben diplomáztam a Pécsi Tudományegyetemen, majd az ELTE tanácsadó szakpszichológusaként, család- és párkapcsolati tanácsadásból szakvizsgáztam. Időközben coaching pszichológus minősítést is szereztem, és elvégeztem az Integratív Pszichoterápiás Egyesület integratív terapeuta képzését.

A Pécsi Tudományegyetem különböző intézeteiben tevékenykedem oktatóként és pszichológusként, az Integratív Pszichoterápiás Egyesület és a Magyar Coaching Pszichológiai Egyesület tagja vagyok. Önismereti csoportokat, egyéni és páros folyamatokat viszek Pécsett személyesen, online pedig a világ különböző részein. Felnőttekkel dolgozom; a magyar mellett német, angol, és időnként holland nyelven is.

Sokat jelent számomra a tánc, az állatok és a természet közelsége, az irodalom, a mesék és a játék. Szívügyem az Eső után podcast, melyet egy kollégámmal indítottunk pszichológiai témákról beszélgetve, a tudományos és a személyes határán egyensúlyozva.

A folyamatos tanulás, szupervízió és önismereti elmélyülés szerves részét képezi a hivatásomnak. Hálás vagyok a kollégáimnak és a klienseimnek a közös munkáért, melyből merítve a szakmai és – az ettől elválaszthatatlan – személyes fejlődés útján haladhatok.