Dr. Sallay Viola PhD

Alkalmazott egészségpszichológiai szakpszichológus, családpszichoteraputa, integrált szülő-csecsemő konzulens

Bejelentkezés egyéni megbeszélés alapján

Rendelési idő: kedd 9.00-19.30

logomakr_9fvngh +36 20 495 2390

jo-email [email protected]

    Kapcsolatfelvétel
    Alkalmazott egészségpszichológiai szakpszichológus vagyok, családpszichoterapeuta, valamint egyetemi oktató és kutató. Az SZTE Pszichológiai Intézetében oktatok, ahol Martos Tamással közös projektünk a Kapcsolati Tudomány Kutatóműhely, ahol az élménytérképezés módszerét is fejlesztjük (Otthon Érzelmi Alaprajza, EMOTH/Emotional Map of the Home terápiás eszköz, Munkahely Élménytérképe).

    Gyakorló családterapeutaként tíz éve folytatok pár- és családterápiát, valamint egyéni rendszerszemléletű terápiát: kísérem a személyeket és családokat életük nehéz és felemelő fordulóin. Az integrált szülő-csecsemő/kisgyermek konzultáció módszerének megismerése új lehetőséget adott számomra a kisgyermekes szülők támogatásában, a csecsemő illetve kisgyermek első éveiben előforduló szabályozási zavarok (evési-gyarapodási és alvási problémák, valamint sírósság) enyhítésében. 

    Pár- és családterápiás rendelésemen dr. Martos Tamás szakpszichológus családterapeutával dolgozom együtt, azaz páros vezetésben / koterápiában kísérjük a klienseinket.