Tiba Orsolya

Pszichológus

JELENLEG SZÜLÉSI SZABADSÁGON

Bejelentkezés egyéni megbeszélés alapján

Rendelési idő: keddenként   15.00-20.00 között

logomakr_9fvngh +36 30 247 4255

jo-email  tiba.orsolya@thyris.hu 

  Kapcsolatfelvétel
  Tiba Orsolya Nóra, okleveles pszichológus vagyok.

  Azt gondolom, hogy a gyerekeket valamennyi nehézségükben legjobban szüleik tudják segíteni. Munkám során arra törekszem, hogy közös erővel – szülővel és gyerekkel egyaránt – (újra) rátaláljunk arra a kapcsolódási módra, ahol könnyebbé válik az élmények megosztása, az önkifejezés és egymás megértése mindegyik fél számára. Éppen ezért szeretem bevonni a szülőket is a közös gondolkodásba. Szemléletemben döntő hangsúlyt kapnak a pszichodinamikus irányzatok.

  Gyakran fordulnak hozzám gyerekek szorongásával, indulatkezelési nehézségével, egy-egy új életszakasz kihívásaival (pl. szobatisztaság, iskolakezdés, kamaszkor stb.), vagy akár a családot érintő változások hatásaival kapcsolatban.

  2016-ban végeztem a Károli Gáspár Református Egyetemen okleveles pszichológusként. Kezdetben a Hogy Vagy Egyesületnél tartottam csoportokat hátrányos helyzetű óvodásoknak és a velük foglalkozó óvodapedagógusoknak, emellett háttér- és szervezési feladatokat is elláttam.

  2017-2020 között az EGO Klinika analitikusan orientált gyermekterapeuta módszerspecifikus képzésén vettem részt, aminek jelenleg a záródolgozati fázisában járok. Ezidő alatt a Vecsési Családsegítő és Gyermekjóléti Központban végeztem diagnosztikai és tanácsadói munkát 2-18 éves korú gyerekekkel és családjukkal. Jelenleg főállásban a Budai Gyermekkórház Gyermek- és Ifjúságpszichiátriai Gondozójában dolgozom pszichológusként.

  Munkámat szakmai szupervízió mellett végzem, a pszichológus etika és titoktartás szabályait figyelembe véve.