Resnick Eszter

Gyógypedagógus, pár-és családterapeuta jelölt

Bejelentkezés egyéni megbeszélés alapján

Rendelési idő: csütörtök 15:00 – 19:00 és péntek 10:00 – 19:00 között

logomakr_9fvngh    +36 70 945 1132

jo-email  resnick.eszter@thyris.hu

Resnick Eszter vagyok,  gyógypedagógus (Autizmus Spektrum Pedagógiája szakirány), drámapedagógus, pár- és családterapeuta jelölt.

A munkám során olyan családokkal találkozom, ahol a gyermek fejlődése nem a megszokott pályán mozog és ezáltal speciális megküzdési módok megtalálására serkenti szüleit.

Gyerekek számára tartott csoportjaim célja, hogy megtapasztalják a társakkal való együttlét örömét, és az együttléttel járó konfliktusokban megtalálják saját hangjukat. Önismeretük, érzelmi intelligenciájuk és kommunikációjuk fejlődjön.

Szülőkkel folytatott munkám fókusza a szülői erőforrások feltárása. Az öngondoskodás tanulható, gyakorolható. Gyerekeinknek is továbbadható bölcsességé tud formálódni.

A családokkal való terápiás együttlétben fontosnak tartom a vizuális és a dramatikus eszközök kreatív felhasználását. Az alkotáson, játékon keresztül a családtagok elkezdik tisztábban látni egymást, a megértésük mélyül egymás iránt. A közösen átélt pozitív élmények új perspektívákat nyitnak meg a családi együttélésben.

Önismeretemet egyéni EMDR terápiában, rendszerszemléletű önismereti csoportban, nonverbális úton táncterápiás csoportban fejlesztem.

Angol nyelven is vállalok családterápiát