Önismereti csoport a bátorságról

 

Vajon mit jelent bátornak lenni egy csoportban, ahol alaphelyzetben körben ülünk, és csupán egy szabály van, a titoktartás? Kell-e egyáltalán bátornak lennem, amikor másokkal kapcsolódom? Mit adhat nekem, ha bátor vagyok? És mit kockáztatok vele?

Szeptember 25-én induló önismereti csoportunk hívószava a bátorság, de tere van bárminek, ami ott és akkor közöttünk megjelenik. Fő törekvésünk, hogy egy biztonságos, elfogadó, empatikus légkörben tapasztalhassuk meg az egymással való találkozás élményének sokszínűségét, mindezt szabadon, elvárásoktól mentesen.

Tőlünk függ, hogy a csoporton mi történik, hiszen együtt alakítjuk a folyamatot. Lehet ez a konfrontatív kísérletezés terepe, de a csendes szemlélődésé is.

A csoportot, amely a személyközpontú pszichológia alapjaira épül, ketten, Imre Gábor mentálhigiénés szakember és Kovács Balázs pszichológus tartjuk. Kedd esténként, 19:20-21:20 között találkozunk majd egymással, kivéve október 23-án, december 25-én és 2019. január 1-jén, ami így összesen 16 (a kezdeti 3 nyitott után 13 zárt) alkalmat jelent.

Árak:
Az alkalmak díja 4.000 Ft.
Az ülések hossza 120 perc.

 

Jelentkezés:
Kovács Balázs – Pszichológus
(20) 480-49-97
baliamg@gmail.com

Imre Gábor – Mentálhigiénés szakember
(70) 776-88-30
imre.jg@gmail.com

 

Bővebb információ:

https://imregabor.com/csoportok/