Molnár Júlia

Pszichológus, gyermek- és ifjúsági szakpszichológus jelölt, pár-és családterapeuta jelölt

Bejelentkezés egyéni megbeszélés alapján

Rendelési idő: péntekenként 16.00-20.00 között

logomakr_9fvngh + 20 2420 391

jo-email molnar.julia@thyris.hu

Molnár Júlia vagyok, végzettségeim szerint pszichológus, pár-és családterapeuta jelölt, gyermek klinikai szakpszichológus jelölt.

Pszichológusi pályám kezdetén, az Egy Másik Út Központban az autizmus világába csöppentem, kultúrájából, sajátos nyelvéből sok mindent megismertem. Szerettem volna más területeken is kamatoztatni tudásom, így kerültem és jelenleg is dolgozom a Fővárosi Pedagógiai Szakszolgálatnál (Nevelési Tanácsadó). Az évek során megerősödött bennem, hogy az egészen eltérő problémák mentén is a családnak és azon belül is a párkapcsolatnak kiemelt szerepe van. Így köteleződtem el a családterápia, párterápia irányába. Jelenleg a SE Gyermek Klinikai és Mentálhigiéniás Szakpszichológus Szakképzésen bővítem ismereteimet.

Terápiás szemléletemben a kognitív viselkedésterápiás megközelítés, a családközpontúság és az egyéni sajátosságokra való fókuszálás központi szerepet játszanak. Ennek jegyében mindig is igyekeztem megtalálni és kialakítani mind a gyerekekkel, mind a szülőkkel azt a közös nyelvet, amin keresztül jobban megismerhetik egymást, megtalálhatják helyüket a családban és a tágabb környezetben.