Kispál Gergely

Pszichológus, pszichodráma vezető

Bejelentkezés egyéni megbeszélés alapján

Rendelési idő: egyéni megbeszélés alapján

logomakr_9fvngh  +36 20 584 4895

jo-email  kispal.gergely@thyris.hu

Pszichológus, pszichodráma vezető vagyok. Szeretettel és kíváncsisággal várom Önt rendelésemen, ha úgy érzi, hogy:

  • elakadt az életében
  • újra és újra ugyanazokba a konfliktushelyzetekbe keveredik
  • érzéseivel nehezen tud megbirkózni
  • szeretne kapcsolatai minőségén javítani
  • válaszút előtt áll
  • jobban meg szeretné ismerni önmagát

 

… és sok-sok más kérdéssel, problémával, céllal. Hiszen minden ember, minden élethelyzet egyedi!

Éppen ezért az is fontos számomra, hogy közösen találjuk ki, hogyan tudok Önnek a legjobban segíteni. Amire mindenképpen számíthat a részemről: Odafigyelés, elfogadás, tudományosan megalapozott módszerek. Előszeretettel használom a pszichodráma és a kognitív viselkedésterápia technikáit. Tapasztalatom szerint ezek a cselekvésközpontú módszerek különösen alkalmasak arra, hogy mozgásba hozzuk és megdolgozzuk a nehéz érzelmeket, elakadt élethelyzeteket. Ezáltal új utak tárulhatnak fel, elérhetővé válik a gondolkodás, érzés és cselekvés szabadsága.

Konzultáció keretei között pszichiátriai szempontból egészséges embereket várok. A konzultáció nem egészségügyi gyógyító tevékenység, nem pszichoterápia.

Klinikai pszichológus mesterdiplomámat a hollandiai Leideni Egyetemen szereztem. Tanulmányaimat Leidenben, Hagenben (Németország) és Kolozsváron végeztem. Pszichodrámát Budapesten és Bernben tanultam.

Magánrendelésem mellett pszichodráma csoportokat vezetek, és a maglódi családsegítő szolgálat munkatársa vagyok. Ezen kívül cégeknek, szervezeteknek tartok tréningeket és továbbképzéseket.

A Magyar Pszichodráma Egyesület etikai bizottságának tagja vagyok. Korábban az egyesület vezetőségének tagja és ellenőrző bizottságának elnöke is voltam. A Német Pszichológusok Szakmai Szövetségének (BDP) tagja vagyok.