Góth Erzsébet

Klinikai és mentálhigiéniai szakpszichológus, pszichodráma vezető, közgazdász – tanár”

Bejelentkezés egyéni megbeszélés alapján

 

Rendelési idő: kedden 12 és 17 óra között

logomakr_9fvngh +36 30 9709 333

jo-email goth.erzsebet@thyris.hu

Klinikai szakpszichológus, pszichodráma vezető, közgazdász – tanár a végzettségem.

A gazdasági szférában (www.kokart.hu), az oktatásban (iskola, óvoda), valamint a segítő szakmában (nevelési tanácsadás, pszichológiai szolgálat: www.lelekkor.hu)  szerzett tapasztalataim arra tanítottak, hogy a pszichével dolgozni nem munka, hanem egy olyan művészet, ahol a pszichológus az egész személyiségével kísérőül szegődik egy időre a segítséget kérő mellé. Szakmai alázattal, értő figyelemmel, tudományos igényességgel szolgáljuk pacienseinket útjukon, hogy újra visszataláljanak elveszett önmagukhoz, kibontakoztassák rejtett erőforrásaikat, helyreállítsák pszichés egyensúlyukat.

C.G. Jung  pszichológiájának szemléleti keretében, dramatikus, kognitív és művészetterápiás  módszerek integrálásával dolgozom. A keleti módszereket (meditáció, légzőgyakorlatok) világnézeti, vallási értékeléstől mentesen alkalmazom terápiás céllal.

Jelenleg az önismereti meditáció csoportos alkalmazásának módszerét tanulmányozom továbbképzésem során.

Önismereti és tematikus tartalmú pszichodráma csoportjaim kamaszok és felnőttek részére, tanévre szerveződő és nyári intenzív csoportok formájában folynak.

Egyéni gondozás keretében szorongásos tünetek, kapcsolati problémák, krízis, trauma feldolgozása céljából kereshetnek meg.

Gyermekes családok magatartás-, és teljesítmény problémák, szomatikus tünetek, nevelési gondok miatt fordulhatnak hozzám.

Serdülőkonzultáció  különösen az önértékelési problémáknál, krízis helyzetben tesz jó szolgálatot.  Ekkor a serdülő dönti el a szülő bevonásának idejét, mértékét.